Over ons

 Ronald

Ronald Engel

Ronald is geboren (1963) in Tilburg.                                                                                                                                               Vanaf zijn 6e t/m zijn 17e jaar is hij woonachtig geweest in Loon op Zand.                                                                                De middelbare schooltijd heeft hij doorgebracht op het St. Pauluslyceum in Tilburg.                                                             Na de middelbare school heeft hij de opleidingen HEAO en MO-Economie gevolgd.

In 1985 trad hij in dienst bij de Belastingdienst alwaar via interne opleidingen zijn interesse en kennis werden verdiept in het belastingrecht. In 1988 verliet Ronald de Belastingdienst om te gaan werken voor De Boer en van Keulen Belastingadviseurs te Tilburg, welk kantoor is opgegaan in Coopers & Lybrand, het huidige PricewaterhouseCoopers. Tijdens zijn werkzaamheden als belasting assistent op de aangiftepraktijk studeerde hij in de avonduren voor Federatie Belastingadviseur.

Na een korte uitstap naar Deloitte & Touche te Tilburg startte in september 2003 Ronald zijn eigen administratiekantoor Engel Administratie & Belastingadvies.

Ronald is getrouwd en heeft drie kinderen. Naast het werk- en gezinsleven rijdt hij graag op een racefiets of gaat hij tennissen. Ook varen met zijn sportboot is een geliefde bezigheid.

Als penningmeester zet hij zich graag in voor de stedenband van de Vereniging Tilburg Minamiashigara (VTM).

Miranda

Miranda Hiemstra

Ik ben Miranda Hiemstra en sinds april 2005 werkzaam bij Engel Administratie & Belastingadvies.

Na het doorlopen van de Canisius MAVO en de MEAO, richting Bedrijfsinformatica, in Tilburg heb ik aan de HEAO in Breda Bedrijfseconomie gestudeerd. Na deze studie ben ik in 1996 bij Paardekooper & Hoffman, later Mazars, gaan werken en heb toen de opleiding AA afgerond. Na daar ruim acht jaar gewerkt te hebben ben ik bij Engel Administratie en Belastingadviesbureau in dienst getreden.

Samen met mijn man Ronald heb ik twee kinderen die water poloën bij TRB-RES. In het weekend zijn we dan ook vaak te vinden op de tribunes van zwembaden.

Daarnaast ben ik vrijwilliger bij de zwemvereniging voor een aantal taken. Op dit moment zijn dat het plannen van waterpolo-officials samen met een andere moeder van een jeugdlid en lid van de kascommissie. Ook stel ik jaarlijks de jaarrekening van Stichting Akwaaba House op. Dat is een kleine organisatie die een aantal kinderen in Ghana de mogelijkheid biedt naar school te kunnen gaan.

IMG_7684

Mariëlle Frijters

Ik heet Mariëlle Frijters, geboren op 30 september 1960 en ben moeder van twee dochters. Sinds 2013 ben ik parttime werkzaam als administratief medewerkster bij Engel Administratie & Belastingadvies.

Naast deze functie ben ik tevens werkzaam bij zorgcentrum Het Laar, daar ben ik welzijnsmedewerker en tevens miMakker. Mijn doelstelling is de bewoners van de PG-afdeling iedere dag weer een bijzondere dag te geven.

Mijn man heeft Bureau voor Beeldvorming (strategie, communicatieadvies & vormgeving) waarvoor ik de administratie verzorg.

Mijn passie is koken, verzamelen van serviezen en ik ga graag op vakantie.

 

  • Burg. Jansenstraat 56
  • 5037 NC Tilburg
  • 013 544 70 97
  • 06-53394725

BELASTINGADVIES VOOR PILOTEN

Ruime ervaring in fiscale en financiele begeleiding van nationaal en internationaal opererende gezagvoerders en copiloten

Begeleiding van startende ondernemers

Oplossend meedenken bij alle vragen die er zijn bij een eigen bedrijf starten

Trusted Advisor

Een gewaardeerde en vertrouwde adviseur die zowel specialist is in het opbouwen, onderhouden en in stand houden van relaties