Begeleiding van startende ondernemers

Een eigen bedrijf starten is voor velen een hele omschakeling.  Er komen veel vragen op u af als startende ondernemer en u krijgt waarschijnlijk te maken met instellingen waar u niet eerder mee te maken heeft gehad. Een eigen bedrijf starten kost veel tijd.

Een goede (door)start gaat vaak vergezeld van een deugdelijk ondernemersplan. Noodzakelijk voor het verkrijgen van een passende financiering, maar ook bijzonder bruikbaar om uw gedachten te ordenen. Het ondernemersplan geeft dan een helder beeld van de opzet van uw plannen en de toekomstmogelijkheden van uw bedrijf.

Ook op administratief gebied moeten tal van zaken worden geregeld. Variërend van de aanmelding bij de Belastingdienst, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot het inrichten en bijhouden van de financiële administratie.

Het administratiekantoor Engel Administratie en Belastingadviesbureau biedt als begeleider van de startende ondernemer een breed pakket van diensten aan, dat geheel op uw specifieke behoeften wordt afgestemd. De ene ondernemer heeft behoefte aan een full-service begeleiding, maar wellicht wilt u enkel in detail discussiëren over uw strategie.

  • Burg. Jansenstraat 56
  • 5037 NC Tilburg
  • 013 544 70 97
  • 06-53394725

BELASTINGADVIES VOOR PILOTEN

Ruime ervaring in fiscale en financiele begeleiding van nationaal en internationaal opererende gezagvoerders en copiloten

Begeleiding van startende ondernemers

Oplossend meedenken bij alle vragen die er zijn bij een eigen bedrijf starten

Trusted Advisor

Een gewaardeerde en vertrouwde adviseur die zowel specialist is in het opbouwen, onderhouden en in stand houden van relaties